• Посилання скопійовано

Для закордонного відрядження керівників підприємств, які належать до сфери управління Мінпромполітики, потрібен дозвіл

Затверджено інструкцію про порядок оформлення і здійснення службових відряджень за кордон керівників підприємств, що належать до сфери управління Міністерства промислової політики України

Для закордонного відрядження керівників підприємств, які належать до сфери управління Мінпромполітики, потрібен дозвіл

Мінпромполітики наказом від 15.11.2013 року №56 затвердило Інструкцію про порядок оформлення і здійснення службових відряджень за кордон керівників підприємств, що належать до сфери управління Міністерства промислової політики України.

Порядком встановлено, що для здійснення службового відрядження за кордон керівників підприємств, що належать до сфери управління Міністерства, потрібно отримати дозвіл.

Такий дозвіл надається першим заступником Міністра промислової політики України, заступником, заступником - керівником апарату за розподілом обов'язків.

Крім цього, при відрядженні за кордон керівників підприємств подається проект Технічного завдання із супровідним листом на ім'я заступника Міністра промислової політики України через структурний підрозділ Міністерства промислової політики України, у підпорядкуванні якого знаходиться підприємство.

До проекту Технічного завдання додаються копії документів із перекладом українською мовою, які є підставою для відрядження (запрошення, доручення та ін.), а також кошторис витрат із зазначенням джерела фінансування.

Технічне завдання на відрядження за кордон подається у двох примірниках та після їх затвердження перший примірник повертається на адресу підприємства, керівник якого відряджається за кордон, другий примірник надається до структурного підрозділу Міністерства промислової політики України, у підпорядкуванні якого знаходиться підприємство.

Погодження проектів Технічних завдань здійснюється не пізніше ніж за п'ять днів до дати відрядження за кордон.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»