• Посилання скопійовано

Військовослужбовці, що залишилися служити в Криму, будуть звільнені без вихідної допомоги

Прийнято Закон, згідно з яким військовослужбовцям, які залишилися служити після 16 березня 2014 року на анексованій території, одноразова грошова допомога при звільненні виплачуватися не буде

Військовослужбовці, що залишилися служити в Криму, будуть звільнені без вихідної допомоги

6 мая 2014 года Верховная Рада приняла Закон (законопроект № 4820), согласно которому военнослужащим, оставшимся служить после 16 марта 2014 года на аннексированной территории, одноразовая денежная помощь при увольнении выплачиваться не будет.

Связано это с тем, что часть военнослужащих, лиц рядового и командного состава не изъявили желания продолжить несение службы в Украине, а подали документы на увольнение с целью дальнейшего прохождения службы в рядах военных и правоохранительных формирований Российской Федерации.

Напомним, что украинским военнослужащим, которые увольняются со службы на различных основаниях, выплачивается единовременное денежное пособие в процентном соотношении к месячному денежному обеспечению за каждый полный календарный год службы.

Кроме того, отметим, что ранее Верховная Рада позаботилась о военнослужащих, которые были призваны на военную службу в связи с мобилизацией, и на законодательном уровне закрепила для них выплату одноразовой денежной помощи при увольнении. Такую помощь им обязаны выплачивать в день демобилизации.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»