• Посилання скопійовано

Обмежень щодо терміну подачі документів для призначення матзабезпечення немає

На сьогодні чинним законодавством не передбачено обмеження терміну подачі документів для призначення матеріального забезпечення

Обмежень щодо терміну подачі документів для призначення матзабезпечення немає

Мінсоцполітики у листі від 03.06.2014 р. №5695/0/14-14/18 нагадало, що допомога по тимчасовій непрацездатності надається за основним місцем роботи та за сумісництвом у порядку, визначеному КМУ.

Якщо застрахована особа працює за сумісництвом, страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю та пологами та оплата перших п’яти днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця здійснюються на підставі копії листка непрацездатності, виданого в  установленому порядку, засвідченої підписом керівника і печаткою за основним місцем роботи, та довідки про середню зарплату за основним місцем роботи.    

Якщо застрахована особа працює на кількох роботах за сумісництвом, для призначення страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю та пологами, для оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця додатково до вищезазначених документів, додаються довідки про середню зарплату за місцями роботи за сумісництвом.     

На сьогодні чинним законодавством не передбачено обмеження будь-яким строком терміну подачі документів для призначення матеріального забезпечення.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»