• Посилання скопійовано

З'явилися додаткові адреси для обслуговування страхувальників Києва

Прес-служба Фонду соцстраху оприлюднила звернення, у якому інформує про додаткові адреси, за якими страхувальники можуть подавати заяви-розрахунки, що містять інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення

З'явилися додаткові адреси для обслуговування страхувальників Києва

Прес-служба Фонд соцтраху повідомляє, що починаючи з 30.01.2018 р. страхувальники, зареєстровані в Оболонському та Святошинському районах, мають можливість подавати заяви-розрахунки, що містять  інформацію  про  нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення, також за адресою: пр. Перемоги 92/2, кабінет 103.

Страхувальники, які зареєстровані в Голосіївському, Печерському, Подільському, Солом'янському та Шевченківському районах,  обслуговуються за адресою Правобережного відділення – пл. Спортивна, 3.

Також повідомляємо, що з 30.01.2018 р. сектори роботи з потерпілими та з організації медичної реабілітації відділу роботи з потерпілими та страхувальниками Правобережного відділення знаходяться за адресою: пр. Перемоги, 92/2. 

***

Читайте також: Страхувальникам м. Києва! З 1 січня 2018 року створено Правобережне відділення Фонду соцстраху

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»