• Посилання скопійовано

Удосконалено механізм фінансування заходів з охорони праці роботодавцем та ведення обліку витрат

Уряд прийняв постанову Кабміну, якою приведено у відповідність до чинного законодавства норми постанови Кабміну від 27.06.2003 р. №994 "Про затвердження переліку заходів та засобів з охорони праці, витрати на здійснення та придбання яких включаються до витрат"

Удосконалено механізм фінансування заходів з охорони праці роботодавцем та ведення обліку витрат

Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2003 р. №994", якою приведено у відповідність до чинного законодавства України норми постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2003 р. №994 "Про затвердження переліку заходів та засобів з охорони праці, витрати на здійснення та придбання яких включаються до витрат", -  повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Внесенням змін до постанови №994 забезпечується взаємоузгодження окремих норм чинного законодавства для належного фінансування охорони праці роботодавцем та ведення обліку витрат на охорону праці у системі бухгалтерського, податкового та внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, що сприятиме забезпеченню державою конституційного права громадян України на належні, безпечні та здорові умови праці.

***

Читайте також: Держпраці продовжує роботу з підготовки до реформування системи управління охороною праці

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»