• Посилання скопійовано

Рада попередньо погодилася відстрочити вихід на пенсію топ-посадовців

Продовження терміну перебування на держслужбі після досягнення 65 років може стосуватися десятків державних посадовців

Верховна Рада України попередньо погодилася з ініціативою Кабміну дозволити посадовцям залишатися на державній службі після досягнення ними 65 років.

За прийняття у першому читанні відповідного урядового законопроекту №9764 проголосувала 251 депутатська картка у вівторок, 21 лютого.

Нагадаємо, законопроект передбачає, що державним службовцям, які обіймають посади першої категорії, перебування на державній службі може бути дозволено і після досягнення 65-річного віку у зв’язку з потребами служби.

Згідно з чинним до 1 січня 2013 року Законом про держслужбу, до першої категорії належать посади перших заступників міністрів, керівників міністерств і відомств, які не є членами уряду України, їхніх перших заступників, голів і членів державних колегіальних органів, голів облдержадміністрацій, керівників адміністрації президента, апарату Верховної Ради, заступників керівників адміністрації президента України, апарату Верховної Ради, інші прирівняні до них посади.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»