• Посилання скопійовано

Право на виплату грошової допомоги у розмірі 10-ти місячних пенсій

27 вересня 2011 року мені виповнилося 55 років. Мій страховий стаж ? 37 років 2 місяці 17 днів. У тому числі спеціальний стаж вчителя ? 30 років 4 місяці 21 день. За призначенням пенсії звернулася 11.10.2011 р. Чому мені не виплатили грошову допомогу у розмірі 10 місячних пенсій?

Виплата грошової допомоги особам, що працювали в установах і закладах державної та комунальної форми власності на посадах, робота на яких дає право на призначення пенсій за вислугою років, здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2011 р. №1191 «Про затвердження Порядку обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги, та його виплати».

Ви звернулися за призначенням пенсії після 01.10.2011 р., право на пенсію за віком виникло до 01.10.2011 р., виплата грошової допомоги у розмірі 10-ти місячних пенсій не проводиться.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»