• Посилання скопійовано

Кому додадуть пенсії

Кому додадуть пенсії згідно з ініціативами Віктора Януковича? Коли буде перерахунок цих пенсій?

Йдеться про осучаснення пенсій, призначених до 2008 року, а також про пенсії військовослужбовців і виплати учасникам війни. Відразу зазначимо, що перерахунок пенсій проводитиметься автоматично за матеріалами пенсійних справ, тож звертатися з цього питання до Пенсійного фонду не треба. Поетапний перерахунок пенсій для осіб, що вийшли на пенсію до 2008 року, проводитиметься з 1 травня цього року. Також з 1 травня буде переглянуто доплати учасникам війни і членам сімей померлих інвалідів війни у бік збільшення. А перерахунок пенсій пенсіонерам силових структур, що вийшли на пенсію до 2008 року, проводитиметься з 1 липня поточного року. Перерахунок вищезазначених видів пенсій і доплат буде проведено працівниками Пенсійного фонду після прийняття урядом відповідних нормативних актів про порядок їх проведення.

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»