• Посилання скопійовано

Силовикам та чорнобильцям підвищать пенсії

Створено міжвідомчу робочу групу з підготовки поетапного вирішення соціальних проблем військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та пенсіонерів з їх числа. Про це повідомляє прес-служба Національного форуму профспілок України (НФПУ).

«Її першочерговими завданнями є впорядкування грошового і пенсійного забезпечення військовослужбовців і, зокрема, затвердження поетапного підвищення пенсій для працівників силових структур»,— заявив голова НФПУ Мирослав Якибчук.

До складу робочої групи увійшли керівники НФПУ, Незалежної профспілки військовослужбовців, Всеукраїнського громадського об’єднання «Комітет захисту прав військовослужбовців та працівників МВС і СБУ «За справедливість» і представники Мінсоцполітики, Пенсійного фонду, МВС, СБУ, Міноборони.

Заступник голови НФПУ Григорій Кабанченко, який брав участь у засіданні робочої групи, повідомив, що поетапне підвищення військових пенсій з метою усунення диспропорцій у розмірах пенсій відбуватиметься з 1 липня 2012 року на 11%, з 1 вересня 2012 року на 23%, а з січня 2013 року на 35% (що становить відповідно щомісяця додатково 196,4 грн, 216 грн і 237,6 грн).

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»