• Посилання скопійовано

Передача списків на зарахування пенсій здійснюється в електронній формі

Протягом 2014 р. в Київській і Вінницькій областях передача списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках здійснюється в електронній формі через інформаційну систему НБУ

Передача списків на зарахування пенсій здійснюється в електронній формі

Кабмін видав розпорядження про проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України.

Так, протягом 2014 р. в Київській і Вінницькій областях передача списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках здійснюється в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну НБУ з територіальними органами Пенсійного фонду в уповноважені банки, які виявили бажання брати участь в експерименті.

На період експерименту списки на зарахування пенсій та описи до них подаються територіальним органам Пенсійного фонду в уповноважені банки і повертаються банками одночасно на паперових та магнітних носіях, а також в електронній формі (Розпорядження КМУ від 12 лютого 2014 р. №73-р.).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»