• Посилання скопійовано

Підвищення пенсійного віку стосуватиметься тільки деяких категорій спецпенсій

Український уряд не планує підвищувати пенсійний вік, а пропонує внести зміни до пенсійної системи тільки щодо деяких категорій спеціальних пенсій

Підвищення пенсійного віку стосуватиметься тільки деяких категорій спецпенсій

Об этом сообщила министр финансов Наталья Яресько на брифинге в НБУ.

«Что касается слухов об увеличении пенсионного возраста, мы сейчас предусматриваем только изменения относительно спецпенсий, конкретных категорий спецпенсий, дополнительных изменений относительно пенсионного возраста мы сейчас не предвидим», - сказала она.

Вместе с тем Яресько сообщила, что правительство готовится к пенсионной реформе, которая должна снизить дефицит Пенсионного фонда и привести пенсионную систему к европейским стандартам.

«Нет, мы не предлагаем Верховной Раде на следующую неделю повышение пенсионного возраста в целом, а только в отношении некоторых категорий спецпенсий, чтобы только усилить справедливость в нашей пенсионной системе», - подчеркнула она.

 

На підставі: УНІАН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»