• Посилання скопійовано

Уряд ухвалив рішення про підвищення розміру пенсій військовослужбовцям

Сьогодні, 21 лютого, Кабмін прийняв Постанову "Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб"

Уряд ухвалив рішення про підвищення розміру пенсій військовослужбовцям

Рішення про підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2018 р. розроблено Мінсоцполітики на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Представляючи зазначений проект постанови Міністр соцполітики Андрій Рева заявив про те, що рішення розроблено за наслідками спільних нарад з керівництвом силових відомств, з урахуванням пропозицій, які були висловлені під час таких заходів.

"Дійсно, повне вирішення проблеми пенсійного забезпечення військовослужбовців та представників інших силових органів можливе лише з прийняттям нового Закону, але люди не повинні бути заручниками наших внутрішніх узгоджувальних процедур. Проект постанови передбачає, з урахуванням фінансових можливостей держави, поетапне підвищення пенсій представникам силових органів, починаючи з 1 січня 2018 року. На першому етапі таке підвищення складе в середньому не менше 1500 гривень. По закінченню першого етапу ця цифра може подвоїтись, тобто з 1 січня 2020 року пенсійне забезпечення силовиків зросте майже в два рази", - заявив Андрій Рева.

***

Читайте також: Павло Розенко: Запровадження накопичувальної пенсійної системи не призведе до збільшення податків 

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»