• Посилання скопійовано

Втратила чинність постанова ПФУ щодо виплати пенсій внаслідок нещасного випадку

З 7 вересня більше не діє Порядок відшкодування ФСС НВВ Пенсійному фонду витрат, пов'язаних з виплатою пенсій по інвалідності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та пенсій у зв'язку із втратою годувальника, який помер внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Втратила чинність постанова ПФУ щодо виплати пенсій внаслідок нещасного випадку

7 вересня 2018 року набрала чинності постанова ПФУ та Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 р. №16-1/14.

Нею визнати такою, що втратила чинність, постанову правління ПФУ, ФСС НВВ від 04.03.2003 р. №5-4/4, якою було затверджено Порядок відшкодування Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України ПФУ витрат, пов'язаних з виплатою пенсій по інвалідності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та пенсій у зв'язку із втратою годувальника, який помер внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання.

***

Читайте також:

Всі новини на тему>>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»