• Посилання скопійовано

Уряд затвердив фінансування витрат «Укрпошти» для доставки пенсії

Кабмін ухвалив рішення для доставки пенсій «Укрпоштою»

Уряд затвердив фінансування витрат «Укрпошти» для доставки пенсії

Кабінет Міністрів України на засіданні 6 лютого ухвалив рішення для безперебійної доставки пенсій та виплати зарплат співробітникам «Укрпошти». Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, сьогодні затвердили порядок використання бюджетних коштів для відшкодування витрат «Укрпошті» за послуги, пов'язані з виплатою та доставкою пенсій. Також визначено механізм використання цих коштів, які будуть надані за умови укладення договорів з територіальними органами Пенсійного фонду.

Передбачається, що реалізація прийнятого рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій та виплату заробітної плати співробітникам «Укрпошти».

Нагадаємо, раніше генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив, що українських листонош будуть звільняти за політичну агітацію перед виборами.

У грудні президент Петро Порошенко закликав «Укрпошту» припинити звільнення листонош. Цю заяву було зроблено у зв'язку з планами компанії з 1 січня відмовитися від доставки пенсій і скоротити мережу відділень. Тоді «Укрпошті» виділили додаткові 500 млн гривень.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»