• Посилання скопійовано

З 2020 року ПФУ обслуговуватиме пенсіонерів через мобільний додаток

З 1 січня 2020 року Пенсійний фонд зможе надавати електронні послуги через мобільний додаток доступу до персональної сторінки користувача

З 2020 року ПФУ обслуговуватиме пенсіонерів через мобільний додаток

ЮРЛІГА розповідає, що департамент інформаційних систем та електронних реєстрів до нового року має забезпечити доопрацювання та розробку програмного забезпечення, необхідного для запровадження надання електронних послуг через мобільний додаток.

Це передбачено постановою правління Пенсійного фонду від 08.08.2019 р. №11-3.

Зареєструватися на веб-порталі можна, подавши заяву до органу Пенсійного фонду особисто з пред'явленням документів, що посвідчують особу. У разі подання заяв через уповноваженого представника до заяви додаються документи, що підтверджують його повноваження.

Реєстрація на веб-порталі осіб, які мають кваліфікований електронний підпис або платіжну картку, що одночасно є пенсійним посвідченням, здійснюється автоматично.

Новий сервіс передбачає надання документів для призначення пенсії в електронному вигляді. Про ухвалення рішення про призначення пенсії повідомлять по електронній пошті або SMS. Отримати свідоцтво можна буде в Пенсійному фонді.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»