• Посилання скопійовано

Накопичувальна пенсія для підприємств великої приватизації: експеримент від Уряду

Уряд започаткував програму додаткового соціального захисту працівників, які підпадають під велику приватизацію

Накопичувальна пенсія для підприємств великої приватизації: експеримент від Уряду

Уряд започаткував програму додаткового соціального захисту працівників, які підпадають під велику приватизацію. Це експериментальний проект.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на повідомлення голови уряду прем'єр-міністра Дениса Шмигаля на його Telegram-каналі.

Він повідомив, що уряд запроваджує накопичувальну пенсійну систему для працівників підприємств великої приватизації.

«Інвестор, який купує такий державний об’єкт, протягом двох років після приватизації буде сплачувати внески в недержавні пенсійні фонди для більш ніж половини працівників підприємства», – зазначив Шмигаль.

Внески складатимуть не менш ніж 4% від зарплати.

«Це стане одним з перших кроків до повноцінного запровадження накопичувальної пенсійної системи для всіх українців. Президент України підтримує цю ініціативу і я впевнений, що парламент так само її підтримає», – зазначив він.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»