• Посилання скопійовано

У Кабміні впевнені, що можна прожити на 1097 грн на місяць

Мінсоцполітики підрахував фактичний прожитковий мінімум у цінах серпня

У Міністерстві соціальної політики перерахували показник фактичного прожиткового мінімуму. У цінах серпня він становив 1097 грн на одну особу на місяць. Про це повідомила прес-служба відомства.
Для дітей до 6 років прожитковий мінімум становив 1027 грн, для дітей від 6 до 18 років — 1308 грн, для працездатних осіб — 1164 грн, для осіб, що втратили працездатність — 868 грн.
Нагадаємо, що згідно з бюджетом на поточний рік прожитковий мінімум з 1 липня становить 1044 грн. З жовтня його буде підвищено на 16 грн, а до кінця року становитиме 1095 грн. Зазначимо, що мінімальну зарплату встановлено на рівні 1102 грн, мінімальну пенсію — 844 грн. Середня зарплата в Україні — 3151 грн.
Проект бюджету на 2013 рік передбачає зростання прожиткового мінімуму до 1110 грн з 1 січня. До кінця наступного року він поетапно повинен зрости до 1160 грн.

Джерело: Сьогодні

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»