• Посилання скопійовано

Відпустку по догляду за дитиною пропонується зараховувати до страхового стажу

Уряд пропонує внести зміни до законодавства, які передбачають зарахування до страхового стажу період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку

Відпустку по догляду за дитиною пропонується зараховувати до страхового стажу

Уряд пропонує внести зміни до законодавства, які передбачають зарахування до страхового стажу за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності періоду відпустку для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Відповідний законопроект Кабінет Міністрів має намір сьогодні розглянути на своєму засіданні, повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«Це не тільки поновить право цієї категорії застрахованих осіб на зарахування до страхового стажу такої відпустки, а й дозволить збільшити виплати по тимчасовій непрацездатності молодим мамам», - сказав Глава Уряду.

 

Джерело: КМУ

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»