• Посилання скопійовано

Дитячі новорічні подарунки за рахунок соцстраху можуть скасувати

Оприлюднено законопроект, яким передбачається вилучення норм щодо фінансування ФСС з ТВП придбання дитячих новорічних подарунків як виплати не страхового характеру

Дитячі новорічні подарунки за рахунок соцстраху можуть скасувати

На сайте Федерации профсоюзов обнародован законопроект, которым предлагается отменить финансирование приобретения детских новогодних подарков за счет средств Фонда социального страхования по временной утрате трудоспособности, поскольку такие выплаты не являются страховыми.

Для этого предполагается исключить соответствующую норму из Закона «Об общеобязательном государственном социальном страховании в связи с временной утратой трудоспособности и расходами, обусловленными погребением» от 18.01.2001 г. № 2240-III.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»