• Посилання скопійовано

Звітність з ЄСВ та повідомлення про прийняття на роботу: вебінар від ДФС

Черкаські податківці провели черговий вебінар. Цього разу на тему складання та подання звітності з ЄСВ та повідомлення про прийняття працівника на роботу

Звітність з ЄСВ та повідомлення про прийняття на роботу: вебінар від ДФС

Консультації надавали начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків ГУ ДФС у Черкаській області Віталій Лушников та завідувач сектору адміністрування єдиного внеску Наталія Бойко.

Відео знаходиться на сайті проекту «Допомога платнику» тут >>>

Тези лекторів, відповіді на усі питання учасників вебінару (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) та нові реквізити рахунків для перерахування єдиного внеску викладені на суб-сайт головного управління ДФС у Черкаській області >>>

Задати питання можна ще протягом тижня від дати проведення вебінару - 18 вересня-на адресу проекту help_payer@ukr.net.

Тема наступного вебінару – оподаткування підприємств та організацій інвалідів, особливості оподаткування інвалідів. Він відбудеться у жовтні. Слідкуйте за анонсами.

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»