• Посилання скопійовано

У 2017 році мінімальні соцстандарти зростуть щонайменше на 10%, - Павло Розенко

Темпи зростання соціальних стандартів у 2017 році будуть випереджати інфляцію

 У 2017 році мінімальні соцстандарти зростуть щонайменше на 10%, - Павло Розенко

Про це в ефірі телеканалу «Еспресо.TV»  заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Ми прогнозуємо, що інфляція у 2017 році не перевищить 8%, а соціальні стандарти – мінімальні зарплати, мінімальний розмір пенсій, вся заробітна плата бюджетників – зростуть щонайменше на 10%», - сказав він.

Водночас він зауважив, що у разі покращення економічної ситуації, Уряд може прийняти рішення про більш значне підвищення соцстандартів. «10% - це мінімально те, що ми можемо гарантувати вже зараз. Але якщо економічна ситуація буде покращуватися, економіка буде давати більше ресурсу, якщо ми побачимо, що в бюджеті з’являться додаткові кошти, Уряд прийме рішення про більш cуттєве підвищення соціальних стандартів», - запевнив Віце-прем’єр-міністр.

Він також нагадав, що з 1 грудня цього року відбудеться чергове підвищення мінімальних соціальних стандартів - в середньому на 10%. На що впливатимуть нові розміри мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму з 1 грудня - читайте тут>>

Читайте також: Оприлюднено текст проекту держбюджету-2017: основні цифри 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»