• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок надання матеріального забезпечення деяким категоріям громадян

24.01.2017 р. відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування. На розгляд було винесено низку актуальних питань, які потребували нагального прийняття, у т.ч. у зв’язку з прийняттям Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»

Затверджено Порядок надання матеріального забезпечення деяким категоріям громадян

Як зазначає Мінсоцполітики, правлінням схвалено зміни до Положення про виконавчу дирекцію Фонду, Регламенту роботи правління Фонду, затверджено Типові положення про управління виконавчої дирекції та їх відділення.

Одним з ключових питань, які затвердило правління, є Порядок надання матеріального забезпечення деяким категоріям громадян.

Цей Порядок дозволить отримати матеріальне забезпечення застрахованим громадянам, як того вимагає постанова Кабінету Міністрів України «Про особливості реалізації прав деяких категорій осіб на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 01.10.2014 р. № 531.

Водночас правлінням прийнято рішення про перенесення розгляду низки питань на наступне засідання правління Фонду, зокрема, про тимчасову граничну чисельність працівників Фонду, структуру його органів, погодження призначення керівників робочих органів виконавчої дирекції Фонду, проект бюджету Фонду на 2017 рік.

Позачергове засідання правління Фонду відбудеться у І декаді лютого ц.р.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»