• Посилання скопійовано

Відновлено фінансування для виплати лікарняних та декретних за рахунок Фонду соцстраху

Згідно з листом Фонду соціального страхування у Київській області відновлено відшкодування (фінансування) витрат на матеріальне забезпечення та соціальні послуги за страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності

Відновлено фінансування для виплати лікарняних та декретних за рахунок Фонду соцстраху

Києво-Святошинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області повідомляє, що згідно з листом управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області від 04.08.2017 року № 07/435 відновлено відшкодування (фінансування) витрат на матеріальне забезпечення та соціальні послуги за страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності.

У зв'язку з реорганізацією у шапці заяви-розрахунку для отримання фінансування матеріального забезпечення потрібно зазначати нову інформацію кожного з відділень ФСС. Деякі територіальні органи вже дають рекомендації щодо заповнення "шапки" цих заяв. Наприклад, Центральне відділення управління ВД ФССУ у м. Києві - Печерський район (читайте тут). Іншим же варто звернутися за роз'ясненням до свого фонду.

Нагадуємо, що  з 1 серпня розпочав роботу Фонд соціального страхування України, утворений шляхом об’єднання ФСС НВВ та ФСС з ТВП. Більше про це тут і тут. Новий сайт Фонду соціального страхування поки що доопрацьовується і наповнюється поступово.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»