• Посилання скопійовано

Змінилися рахунки для сплати податків та ЄСВ для платників окремих районів Закарпаття

ДФС у Закарпатській області повідомила, що з 20 вересня запрацюють нові рахунки для сплати ЄСВ та казначейські рахунки для сплати податків (тільки для м. Тячів та с. Вільхівці, Свалявський район, с. Поляна)

Змінилися рахунки для сплати податків та ЄСВ для платників окремих районів Закарпаття

ДФС у Закарпатській області повідомила, що Держказначейством відкрито нові рахунки для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування. Ці рахунки починають діяти з 20 вересня 2017 року.

Податківці наголошують, що сплата коштів єдиного соцвнеску має відбуватись виключно на рахунки, які відкриті територіальним органам ДФС відповідно до адміністративно-територіальних одиниць, на які зареєстровані платники податків.

Інформація про рахунки розміщена на офіційному веб-порталі ДФС у Закарпатській області (завантажити).

Тут же йдеться про появу нових казначейських рахунків для сплати податків. Їх можна переглянути тут:

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»