• Посилання скопійовано

Оновлено довідку страхувальника для отримання путівки на реабілітацію

Фонд соцтраху повідомив про зміну форми довідки страхувальника для отримання путівки до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу

Оновлено довідку страхувальника для отримання путівки на реабілітацію

Як відомо, відповідно до п. 4.12 Порядку №12 путівка до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу видається безкоштовно лікувально-профілактичним закладом застрахованій особі згідно з висновком відбіркової комісії лікувального закладу, у якому вона перебуває на стаціонарному лікуванні, щодо направлення хворих  до реабілітаційних відділень за наявності довідки страхувальника згідно з додатком 4 до цього Порядку.

З 1 серпня 2017 року Фонд соціального страхування України, як правонаступник ФСС НВВ та ФСС з ТВП, в повному обсязі здійснює функції та завдання, визначені Законом, зокрема надання соціальних послуг застрахованим особам та членам їх сімей. Про це також читайте тут>>

З огляду на це, фахівці Фонду соцтраху повідомляють про зміну форми довідки страхувальника для отримання путівки до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу (додається). В подальшій роботі необхідно  використовувати форму довідки із внесеними змінами.

Зразок довідки для отримання путівки до реабілітаційного відділення>>

***

Читайте також: Безкоштовні путівки на реабілітацію в санаторно-курортні заклади: порядок отримання

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»