• Посилання скопійовано

З 1 січня 2018 року підвищать мінімальну допомогу по безробіттю

Для застрахованих осіб допомога по безробіттю з 1 січня 2018 року становитиме 1440 гривень

З 1 січня 2018 року підвищать мінімальну допомогу по безробіттю

Таке рішення було ухвалене на  засіданні правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, інформує прес-служба Державної служби зайнятості.

«Прийнято рішення про підвищення мінімальної допомоги по безробіттю для застрахованих осіб з 1 січня 2018 року до 1440 грн. Наразі мінімальна допомога по безробіттю для застрахованих осіб складає 1280 грн, а для незастрахованих осіб - 544 грн», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, правління Фонду схвалило Концепцію розвитку Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України до 2020 року.

Також серед схвалених рішень – бюджет та кошторис видатків Фонду на 2018 рік та План заходів зі скорочення та підвищення ефективності використання енергоносіїв об’єктами нерухомого майна державної служби зайнятості.

***

Читайте також:

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»