• Посилання скопійовано

За вересень 2018 р. роботодавці можуть сплатити ЄСВ до 22 жовтня включно — роз'яснення від ДФС

Фіскали нагадали правила сплати ЄСВ, якщо останній день його сплати припадає на вихідний або святковий день

За вересень 2018 р. роботодавці можуть сплатити ЄСВ до 22 жовтня включно — роз'яснення від ДФС

ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що відповідно до ч. 8 ст. 9 Закону про ЄСВ платники ЄСВ - роботодавці зобов’язані сплачувати ЄСВ, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 числа наступного місяця, крім гірничих підприємств, які зобов’язані сплачувати ЄСВ, нарахований за календарний місяць, не пізніше 28 числа наступного місяця.

Згідно з п. 11 розділу ІV Інструкції №449 у разі, якщо останній день строків сплати ЄСВ, зазначених у Інструкції №449, припадає на вихідний або святковий день, останнім днем таких строків сплати ЄСВ вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем.

***

Читайте також: ДФСУ нагадує строки сплати ЄСВ за IV квартал 2018 року

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»