• Посилання скопійовано

З 1 березня страхові виплати потерпілим на виробництві перерахують

Уряд прийняв рішення про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві

З 1 березня страхові виплати потерпілим на виробництві перерахують

Уряд прийняв рішення про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого.

Постанова від 20.02.2019 р. №160 розроблена на виконання Закону «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та спрямована на посилення соціального захисту потерпілих на виробництві.

З 1 березня 2019 року затверджено коефіцієнт перерахунку щомісячних страхових виплат у розмірі 1,05 із урахуванням фінансових можливостей бюджету Фонду соціального страхування України.

Це дозволить провести перерахування та збільшити розмір щомісячних страхових виплат з 1 березня 2019 року більше ніж 208 тисячам потерпілих на виробництві та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого.

Для реалізації постанови у бюджеті ФСС на 2019 рік передбачено кошти у сумі 298,3 млн гривень.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»