• Посилання скопійовано

Нараховуєте зарплату за минулі періоди: що з ЄСВ?

Обчислення ЄСВ за минулі періоди здійснюється виходячи з розміру ЄСВ на день нарахування доходу за минулі періоди

Нараховуєте зарплату за минулі періоди: що з ЄСВ?

У Головному управлінні ДПС у Луганській області повідомили. Обчислення єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за минулі періоди, крім випадків сплати єдиного внеску згідно з ч. 5 ст. 10 Закону №2464, здійснюється виходячи з розміру єдиного внеску, що діяв на день нарахування (обчислення, визначення) заробітної плати (доходу), на яку відповідно до Закону №2464 нараховується єдиний внесок.

Це визначено ч. 4 ст. 9 Закону України від 08.07.2010 р. №2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями.

***

Читайте також: Нараховуєте перехідні відпускні: як бути з ЄСВ?

Джерело: ДПС у Луганській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»