• Посилання скопійовано

В Україні через карантин введуть компенсацію з ЄСВ

За словами Президента, до ВРУ мають внести законопроєкт, який передбачає виплати компенсацій за сплату ЄСВ. Компенсації отримає бізнес, який постраждав через посилення карантину

В Україні через карантин введуть компенсацію з ЄСВ

У Верховну Раду найближчим часом планують внести законопроекти, які передбачають виплати компенсацій за сплату Єдиного соціального внеску. Компенсації отримає бізнес, який постраждав через посилення карантину.

«РБК-Україна» розповідає, що про це у відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

За його словами, на виплати компенсацій по ЄСВ планують виділити 1,5 млрд гривень для майже 120 тисяч юридичних осіб.

«Якщо через посилення карантину ваша діяльність забороняється, ви отримаєте компенсацію за сплату ЄСВ за своїх найманих працівників. Невеличка кав'ярня, де працює п'ять осіб, отримає компенсацію близько 8-10 тисяч гривень. Звичайно, всі ці програми будуть доступні не тільки кав'ярнях, але і всім, хто постраждав від карантину», – повідомив Зеленський.

***

Читайте також: 8 тис грн – розмір допомоги ФОПам через локдаун вихідного дня. Але не всім

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»