• Посилання скопійовано

Нові рахунки з податків та зборів для всіх областей та м. Києва

Держказначейство повідомляє: з 1 січня 2021 року почнуть діяти нові рахунки для сплати податків та зборів. З цієї дати сплачені суми за старими рахунками будуть повертатися платникам, як нез'ясовані надходження

Нові рахунки з податків та зборів для всіх областей та м. Києва

21 грудня Державна казначейська служба України (далі – Казначейство) повідомила, що відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», та до ст. 4 Закону України від 08.07.2010 р. №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (зі змінами та доповненнями) з 01.01.2021 запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ).

З метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез’ясованих надходжень, Казначейство просить терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків.

При цьому Казначейство наголошувало, що кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Станом на 30 грудня з'явилися рахунки для всіх областей та м. Києва:

Щодо рахунків з ЄСВ – 24 грудня з'явився реєстр для всіх областей та м. Києва. Про це ми проінформували тут.

***

Читайте також: З січня 2021 року можуть запрацювати нові рахунки для сплати податків

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»