• Посилання скопійовано

У Києві в школах весняні канікули розпочнуться раніше

З 18 березня канікули розпочнуться швидше для дітей 5-11 класів. Початкова школа і дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі

У Києві в школах весняні канікули розпочнуться раніше

У Києві весняні канікули розпочнуться раніше у зв'язку з ситуацією з коронавірусом. Діти підуть на канікули 18 березня, в четвер.

Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко. Розповідає РБК-Україна.

Він зазначив, що канікули розпочнуться раніше для дітей 5-11 класів. Початкова школа і дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

"Київ прийняв рішення почати весняні канікули для 5-11 класів по 18 березня. Садочки і початкова школа поки працювати в звичайному режимі", - сказав Кличко.

Також Віталій Кличко виступив проти проведення матчу Ліги Європи у четвер між "Шахтарем" і "Ромою" з глядачами. За його словами, це ризикує стати другим Буковелем.

Нагадаємо, раніше глава МОЗ Максим Степанов заявляв, що в "червону зону" можуть потрапити Київ, Вінницька та Львівська області. Це означає, що регіонам загрожує локальний локдаун з закриттям ресторанів, забороною масових заходів, обмеженнями на громадському транспорті і так далі.

 

Київ просить Кабмін посилити карантин в місті

Мер столиці звернувся до Кабміну з проханням посилити карантинні обмеження в Києві, які діють у "помаранчевій зоні". За його словами, у місцевої влади немає повноважень самостійно приймати рішення про встановлення обмежень.

Крім того, він звернувся до МВС, МОЗ, Мінінфраструктури та Держпродспоживслужби з проханням посилити контроль за дотриманням встановлених обмежень.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»