• Посилання скопійовано

Перехід із групи 2 платників ЄП до групи 1 нормами ПКУ не передбачено<p>

Чи може протягом поточного року підприємець, який обрав спрощену систему оподаткування, перейти із групи 2 до групи 1?<p>

Згідно з пп. 296.5.1 п. 296.5 статті 296 ПКУ зміна групи допускається, якщо платники податку групи 1 перевищили протягом року дозволений обсяг доходу (150000 грн). У такому випадку вони можуть обрати 2 або 3 групу. Перехід із групи 2 до групи 1 нормами ПКУ не передбачено.

З відповідей на запитання платників податків голови ДПС у Дніпропетровській області Куслія В.О. під час особистої зустрічі 25 червня 2012 року з представниками підприємницьких кіл Дніпропетровського регіону

 

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»