• Посилання скопійовано

АМКУ планує обмежити дії недобросовісних скаржників

Антимонопольний комітет України планує обмежити дії недобросовісних скаржників та заборонити подавати скарги до комітету в останній день до початку їх розгляду

АМКУ планує обмежити дії недобросовісних скаржників

Про це повідомила державний уповноважений Антимонопольного комітету України Світлани Мороз.

“Скарга на документацію конкурсних торгів не може подаватися в останній день перед розкриттям. 20 днів є у скаржників для того, щоб ознайомитися з документацією і подати її заздалегідь. Чому тягнути до вечора передостаннього дня перед заходом розкриття”, – наголосила Мороз.

За її словами, відповідні зміни АМКУ планує внести до закону України “Про державні закупівлі”, вони вже розроблені.

“Представники органу оскарження та представники Антимонопольного комітету працюють у робочій групі, яка працює над великим законом про внесення змін до закону “Про державні закупівлі”, яка теж буде мати певні зміни, має містити певні норми щодо вимог до скарг і вимог до скаржників. Ми розуміємо, що ці вимоги необхідно більш жорстко прописати в законі для того, щоб проставити певні межі для тих, хто є недобросовісними скаржниками”, – додала Мороз.

 

На підставі: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»