• Посилання скопійовано

Порядок оформлення і подання скарг платниками податків: варіант Мінфіну

ДФСУ опрюднила проект наказу Мінфіну "Про затвердження Порядку оформлення і подання скарг платниками податків та їх розгляду контролюючими органами"

Державної фіскальної служби на офіційному веб-порталі  оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку оформлення і подання скарг платниками податків та їх розгляду контролюючими органами», а також аналіз впливу цього регуляторного акта. 

Завантажити проект Порядку>>>

 

 

Основною метою проекту наказу є забезпечення практичного застосування положень Податкового кодексу України щодо подання скарг платниками податків та їх розгляду контролюючими органами, а також  виконання  вимог Закону №63-VIII.

Проектом наказу встановлюється процедура оскарження платниками податків податкових повідомлень-рішень або інших рішень органів ДФС під час адміністративного оскарження.

Зауваження та пропозиції до Проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж двох тижнів з дати оприлюднення Проекту на адресу розробника: поштову – 04655, м.   Київ, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент правової роботи – appeal@sfs.gov.ua та до Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»