• Посилання скопійовано

Столичні податківці виявили в 2011 р. 12 тис. нелегальних працівників

Представники Державної податкової служби України в Києві в 2011 році виявили 12 тис. нелегальних працівників, які отримували заробітну плату в "конвертах".

Як повідомила голова ДПСУ в Києві Ірина Носачова на прес-конференції у вівторок, за підсумками перевірок податківців до державного бюджету донараховано 58 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Разом з тим вона зазначила, що нелегальних працівників у столиці може налічуватися до 600 тис.: до Києва постійно іммігрує велика кількість працівників, внаслідок чого "давати більш точні прогнози дуже-дуже складно".

Голова ДПСУ в Києві також повідомила, що в 2011 році столичним підприємствам відшкодовано 6,297 млрд грн податку на додану вартість (ПДВ), що на 1,8 млрд грн більше порівняно з 2010 роком. В автоматичному режимі 56 підприємств отримали відшкодування ПДВ на загальну суму 627 млн грн.

За січень 2012 р. 60 столичних підприємств, що мали невідшкодований ПДВ на суму до 1 млн грн, отримали 20,5 млн грн компенсації. В цілому в січні підприємствам Києва відшкодовано ПДВ в розмірі 583,1 млн грн.

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»