• Посилання скопійовано

Мін’юст впроваджує єдиний держреєстр виконавчих проваджень

Наказ Мін’юсту від 21.03.2012 р. №435/5 «Про внесення змін до Положення про Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень»

Мін’юст вніс зміни до Положення про Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень (наказ Мін’юсту від 20.05.2003 р. №43/5).

Так, даними, що вносяться до Єдиного реєстру в органі ДВС, є, зокрема, повне найменування стягувача і боржника, їхні адреси і, за наявності, — ідентифікаційний код за ЄДРПОУ для юросіб чи реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізосіб (серія і номер паспорта — для фізосіб, які відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган ДПС і мають відмітку у паспорті).

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»