• Посилання скопійовано

Податкова розповіла про перевірки, зокрема - перевірки реєстраторів розрахункових операцій

Наказ ДПСУ від 06.07.2012 р. №591 «Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань організації та проведення перевірок платників податків»

ДПС наказом №591 від 6 липня затвердила Узагальнюючу податкову консультацію щодо окремих питань організації та проведення перевірок платників податків.

Письмові повідомлення про проведення перевірки надаються платникові податків органом ДПС у разі проведення документальної планової перевірки (не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку перевірки) та у разі проведення документальної позапланової невиїзної перевірки (із зазначенням дати початку і місця проведення).

Згідно з документом реєстратори розрахункових операцій (далі -- РРО) та розрахункові книги не застосовуються під час продажу товарів (крім підакцизних) (надання послуг) особами, які отримали пільговий торговий патент для продажу товарів (надання послуг) відповідно до Кодексу.

Також повідомлено, що у разі зміни реквізитів суб’єктові господарювання слід звернутися до податкового органу для перереєстрації РРО та надати заяву довільної форми, в якій зазначити галузь застосування РРО, реєстраційне посвідчення з відміткою (за потреби -- про зняття РРО з обліку), а також визначені пунктом 2.3 Порядку №614 документи на господарську одиницю.

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»