• Посилання скопійовано

Критерії оцінки ступенів ризику від провадження госпдіяльності втрачають чинність

Критерії, за якими оцінювався ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначалася періодичність проведення планових перевірок Фонду від НВВ, втрачають чинність

Критерії оцінки ступенів ризику від провадження госпдіяльності втрачають чинність

Наказом Кабміну від 26 серпня 2015 р. № 655 визнано такими, що втратили чинність Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів, пов’язаних з державним наглядом (контролем) у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності (постанови КМУ від 3 червня 2009 р. № 540 та від  15.06.2011 р. № 636).

Нагадаємо, що Критеріями було встановлено три ступені ризику від провадження господарської діяльності - високий, середній та незначний.

Відповідно планові заходи державного нагляду (контролю) за достовірністю поданих суб'єктами господарювання відомостей про види діяльності, для віднесення їх до відповідного класу професійного ризику виробництва, а також дотримання суб'єктами господарювання законодавства про охорону праці здійснювалися з такою періодичністю:

  • з високим ступенем ризику - не частіше ніж один раз на рік;
  • із середнім ступенем ризику - не частіше ніж один раз на два роки;
  • з незначним ступенем ризику - не частіше ніж один раз на п'ять років.

Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування. На даний час офіційно не опублікована

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»