• Посилання скопійовано

Мінприроди перевірить усіх ліцензіатів у сфері провадження з небезпечними відходами

Остап Семерак повідомив, що протягом кількох наступних місяців в Україні буде перевірено діяльність всіх ліцензіатів, які працюють у сфері поводження з небезпечними відходами

Мінприроди перевірить усіх ліцензіатів у сфері провадження з небезпечними відходами

Мінприроди 16 вересня розпочало перевірку підприємств, які мають ліцензії на провадження господарської діяльності зі здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Він наголосив, що протягом кількох наступних місяців в Україні буде перевірено діяльність всіх ліцензіатів, які працюють у сфері поводження з небезпечними відходами.

«Затверджено план щодо перевірки всіх без винятку ліцензіатів. Ми перевіримо кожного і за результатами цих перевірок будуть ухвалені відповідні рішення. Це будуть і планові, і позапланові перевірки. Іншого виходу, окрім впорядкування сфери поводження з відходами, у нас немає», - резюмував Остап Семерак.

ДОВІДКОВО: Згідно з Ліцензійними умовами, ухваленими КМУ 13 липня 2016 року, підприємства, які працюють у сфері поводження з небезпечними відходами, мали протягом 2-х місяців привести свою діяльність у відповідність до нових вимог.

На сьогодні в Україні відповідні ліцензії мають 297 суб’єктів господарювання.

З детальним графіком перевірок підприємств можна ознайомитися тут>>

Джерело: Прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»