• Посилання скопійовано

Позапланові перевірки з відшкодування ПДВ підприємств із зони АТО - за рішенням Кабміну

Камін врегулював питання проведення документальних позапланових перевірок з питань відшкодування ПДВ підприємствам, що перереєструвалися з тимчасово окупованої території України та району проведення АТО

Позапланові перевірки з відшкодування ПДВ підприємств із зони АТО - за рішенням Кабміну

Уряд постановою від 26.10.2016 р. №838 вніс зміни до постанови КМУ від 27.12.2010 р. № 1238 "Про затвердження переліку достатніх підстав, які надають податковим органам право на проведення документальної позапланової виїзної перевірки платника податку на додану вартість для визначення достовірності нарахування бюджетного відшкодування такого податку".

Встановлено, що рішення щодо проведення документальних позапланових перевірок з питань відшкодування ПДВ підприємствам, що перереєструвалися з тимчасово окупованої території України або району проведення АТО, буде приймати Кабінет Міністрів України.

Постанова набрала чинності 23.11.2016 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»