• Посилання скопійовано

Митна брокерська діяльність не контролюватиметься органами доходів і зборів

Запропоновано внести зміни до Митного кодексу щодо дерегуляції певних видів господарської діяльності, контроль за провадженням яких здійснюється органами доходів і зборів

Митна брокерська діяльність не контролюватиметься органами доходів і зборів

Міністерство фінансів оприлюднило проекту Закону “Про внесення змін до Митного кодексу України щодо дерегуляції певних видів господарської діяльності, контроль за провадженням яких здійснюється органами доходів і зборів” (завантажити).

Проектом Закону України пропонується:

- виключити митну брокерську діяльність з переліку видів  діяльності, контроль за якими здійснюється органами доходів і зборів;

- закріпити на законодавчому рівні поняття “митний представник” та загальні правила його діяльності відповідно до практики європейського митного законодавства, зокрема, норм Митного кодексу ЄС. Контроль за провадженням цього виду діяльності органами доходів і зборів не здійснюватиметься.

Зауваження і пропозиції можна надавати до 27.04.2017 р. за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: infomf@minfin.gov.ua; 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»