• Посилання скопійовано

Акт (довідку) про результати перевірки контрольованих операцій буде оновлено

Оприлюднено проект наказу Мінфіну «Про затвердження форми акта (довідки) про результати перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки» та Вимог до його (її) складення»

Акт (довідку) про результати перевірки контрольованих операцій буде оновлено

На офіційному сайті ДФСУ розміщено проект наказу Мінфіну (завантажити), яким затверджено:

  • нову форму акта (довідки) про результати перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки» (завантажити);
  • Вимоги до складення акта (довідки) про результати перевірки з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки» (завантажити).

Необхідність цих змін зумовлена внесеними Законом №1797 змінами до  ст. 39 ПКУ, зокрема, у  назві перевірки та  порядку проведення  перевірок  з питань дотримання платником податків принципу «витягнутої руки». 

Також при підготовці змін проекту наказу було враховано практику складення контролюючими органами актів  про результати перевірки платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків під час здійснення контрольованих операцій.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця (тобто до 05.05.2017 р.) на адреси розробника:

Державної фіскальної служби України: поштова – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд.8, Департамент аудиту, електронна – osaprunova@sfs.gov.ua.

Міністерства фінансів України: поштова – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Департамент податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку, електронна – kuzmuk@minfin.gov.ua

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»