• Посилання скопійовано

Затверджено єдині форми актів для державних інспекторів під час здійснення перевірок Мінагрополітики

У Міністерстві юстиції України зареєстровано ряд наказів Мінагрополітики, які затверджують єдині форми актів для державних інспекторів під час заходів контролю

Затверджено єдині форми актів для державних інспекторів під час здійснення перевірок Мінагрополітики

Зокрема, Наказом Мінагрополітики від 06.02.2017 р. № 41 затверджено форму акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».

Наказом Мінагрополітики від 06.02.2017 р.  № 42 затверджено форму акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.

Зазначені документи забезпечать державних інспекторів єдиними формами актів, які складаються за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, а також встановлять прозорі, законодавчо обґрунтовані вимоги для проведення планових (позапланових) заходів державного контролю.

Обидва документи зареєстровані в Міністерстві юстиції України 15 березня 2017 року. Накази наберуть чинності з дня його офіційного опублікування. Готуються до друку в "Офіційному віснику України "№ 30 (14.04.2017).

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»