• Посилання скопійовано

Розпочався перший етап пілотної кампанії з виявлення незадекларованої праці

У Львівській, Одеській, Херсонській та Черкаській областях розпочався перший етап пілотної кампанії з виявлення незадекларованої праці в рамках проекту Міжнародної організації праці «Зміцнення системи інспекції праці і механізмів соціального діалогу»

Розпочався перший етап пілотної кампанії з виявлення незадекларованої праці

7 червня Голова Держпраці Роман Чернега провів селекторну нараду з начальниками територіальних управлінь у Львівській, Одеській, Херсонській та Черкаській областях. Саме в цих регіонах розпочався перший етап пілотної кампанії з виявлення незадекларованої праці в рамках проекту Міжнародної організації праці «Зміцнення системи інспекції праці і механізмів соціального діалогу», що передбачає інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Голова Держпраці насамперед окреслив основні завдання кампанії:

  • визначити заходи і способи інформаційно-роз’яснювальної роботи,
  • знайти найоптимальніші інструменти виявлення на підприємствах неоформлених працівників,
  • організувати збір і аналіз отриманої інформації і налагодити належну взаємодію із зацікавленими органами державної влади, територіальними громадами та соціальними партнерами.

«Ми маємо забезпечити високий рівень виконання завдання, поставленого Урядом, адже від цього залежить наповнення державного бюджету країни, майбутні пенсії наших громадян і авторитет нашої Служби», – зазначив Роман Чернега.

«Основна мета проекту – це легалізація найманої праці. Ніхто собі не ставить за мету  штрафувати суб’єктів господарювання»,резюмувала начальник ГУ Держпраці у Львівські області.

Джерело: Держпраці у Львівській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»