• Посилання скопійовано

Порядок формування плану-графіка планових перевірок ДФС буде оновлено

Оприлюднено проект постанови Мінфіну "Про внесення змін до Порядку формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків"

Порядок формування плану-графіка планових перевірок ДФС буде оновлено

12 січня на офіційному сайті ДФСУ розміщено проект наказу Мінфіну "Про внесення змін до Порядку формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків" (завантажити).

Проект наказу розроблено з метою вдосконалення підходу до процесу відбору платників податків для аудиту та приведення у відповідність до норм Податкового та Митного кодексу України.

Основною метою підготовки цього наказу є:

1) приведення у відповідність процедури формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків;

2) затвердження переліку ризиків господарської діяльності платників податків та їх поділу за ступенями до вимог ПКУ та МКУ.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати на адресу розробника (ДФСУ): поштову – 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, та електронну – nmetlashevska@sfs.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»