• Посилання скопійовано

Кабмін змінив Порядок координації одночасного проведення перевірок контролюючими органами та органами фінконтролю

Зокрема, встановлено щорічне (на заміну квартальному) планування органами ДФС документальних планових перевірок у плані-графіку їх проведення, який оприлюднюється на офіційному веб-сайті ДФС

Кабмін змінив Порядок координації одночасного проведення перевірок контролюючими органами та органами фінконтролю

12 квітня 2018 року набрала чинності постанова КМУ  від 06.12.2017 р. № 1109, якою внесено зміни до Порядку координації одночасного проведення планових перевірок (ревізій) контролюючими органами та органами державного фінансового контролю.

Так, встановлено щорічне (на заміну квартальному) планування органами ДФС документальних планових перевірок у плані-графіку їх проведення, який оприлюднюється на офіційному веб-сайті ДФС до 25 грудня року, що передує року, в якому будуть проводитися такі перевірки.

Крім того, у зв’язку з зазначеним змінено порядок погодження органами ДФС та Держаудитслужби проведення перевірок одного платника податків у разі планування його перевірок у звітному періоді.

Таке рішення, на думку Кабміну, сприятиме передбачуваності здійснення перевірок суб’єктів господарювання контролюючими органами та стане черговим кроком на шляху до побудови відкритого формату взаємодії між бізнесом та фіскальними органами.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»