• Посилання скопійовано

Зустрічайте! Оновлений план-графік планових перевірок ДФСУ на 2018 рік (станом на квітень)

ДФСУ оприлюднила оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік з урахуванням коригування (квітень 2018 року). Згідно з ним, у 2018 році відбудеться 8385 планових податкових перевірок

Зустрічайте! Оновлений план-графік планових перевірок ДФСУ на 2018 рік (станом на квітень)

ДФСУ на своєму офіційному сайті оприлюднила оновлений план-графік документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік:

Як зазначили податківці,  з урахуванням коригування (квітень 2018 року) викладено:

  • Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб";
  • Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування.

Завантажити їх можна тут>>

Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки самозайнятих осіб" (завантажити) та розділ ІV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" (завантажитизалишено без змін.

Звертаємо увагу! Податківці також оприлюднили довідник структури плану-графіка з кодами груп підприємств у розрізі направлень їх діяльності. З ним можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що до цього плану відбиралися платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи. Про це ми розповідали тут>>

Також звертаємо увагу, що  з 23 лютого і до кінця року 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку. Серед них - ДФСУ та Держпраці. Про це ми повідомляли тут. Весь перелік можна переглянути тут>>

Плани перевірок на 2018 рік інших держорганів дивіться у довіднику>> 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»