• Посилання скопійовано

Скільки роботодавців перевірила ДФС у 2018 році та які порушення виявлено?

З початку 2018 року органами ДФС під час перевірок на дотримання норм податкового законодавства порушення при виплаті зарплати та інших доходів встановлено в 47% перевірених суб’єктів господарювання

Скільки роботодавців перевірила ДФС у 2018 році та які порушення виявлено?

Про це повідомила прес-служба ДФСУ.

За результатами перевірок порушникам донараховано до сплати до бюджетів майже 607 млн грн ПДФО, 167 млн грн ЄСВ та 26 млн грн військового збору.

За рахунок вжитих заходів податкового контролю було виявлено 4,2 тис. найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцем без оформлення трудових відносин.

Фахівці служби беруть участь у робочих групах з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створені за ініціативою місцевих органів виконавчої влади.

Під час рейдів здійснюються обстеження виробничих, торгових  приміщень юридичних та фізичних осіб, місць здійснення підприємницької діяльності. Крім того, з роботодавцями проводиться роз’яснювальна робота щодо дотримання податкового законодавств. Завдяки цьому за 7 місяців цього  року роботодавцями додатково укладено 24,8 тис. трудових договорів з найманими працівниками.

За січень-липень 2018 року до державної реєстрації залучено 8,8 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність не офіційно. До бюджетів додатково сплачено 9,3  млн грн податків та зборів та 10,6 млн грн ЄСВ.

***

Читайте також:

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»