• Посилання скопійовано

Вантажі, які ввозяться на територію України, будуть перевіряти по-новому

Мінагрополітики затвердило Порядок документальних перевірок, перевірок відповідності, фізичних перевірок, лабораторних досліджень вантажів, які ввозяться на митну територію України

Вантажі, які ввозяться на територію України, будуть перевіряти по-новому

Мінагрополітики наказом від 19.10.2018 р. №501 затвердило Порядок визначення та застосування періодичності документальних перевірок, перевірок відповідності, фізичних перевірок, лабораторних досліджень (випробувань) вантажів, які ввозяться (пересилаються) на митну територію України.

Цей Порядок визначає механізм та процедуру визначення та застосування періодичності документальних перевірок, перевірок відповідності, фізичних перевірок, лабораторних досліджень (випробувань) вантажів, які ввозяться (пересилаються) на митну територію України, у тому числі з метою транзиту.

Але вимоги Порядку не поширюються на вантажі, які ввозяться (пересилаються) на митну територію України відповідно до ч. 5 ст. 60 Закону  про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Наразі не опублікований. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»